VINS NEGRES

2021

33,10 €


COLL DE LA CREU

garnatxa negra, altres

acidesa volàtil  0,55 g/l

acidesa total 3,81 g/l

pH 3,32

% Vol. 14

sucres  <1 g/l

SO2 T 43 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: final d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable durant 12 dies i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.





2019

88,60 € (150 cl)

COLL DE LA CREU

garnatxa negra, altres

acidesa volàtil 0,47 g/l

acidesa total 3,83 g/l

pH 3,36

% Vol. 14

sucres <1 g/l

SO2 T 20 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: final d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila durant 10 dies i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 8 mesos.


2024

NO DISPONIBLE

COLL DE LA CREU

garnatxa negra, altres

acidesa volàtil  0,30 g/l

acidesa total 3,45 g/l

pH 3,38

% Vol. 12,5

sucres  <0,5 g/l

SO2 T 44 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: final d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable durant 11 dies i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.





2022

23,75 €

CIMALT

garnatxa negra

acidesa volàtil 0,26 g/l

acidesa total 3,68 g/l

pH 3.16

% Vol. 11,5

sucres <1 g/l

SO2 T 51 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: segona setmana d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells durant 12 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.




2021

28,70 €

CIMALT

garnatxa negra

acidesa volàtil 0,48 g/l

acidesa total 3,65 g/l

pH 3.27

% Vol. 14

sucres <1 g/l

SO2 T 35 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: finals d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells durant 12 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 8 mesos.


2018

50,60 €

ULL DE CICLOP

acidesa volàtil 0,54 g/l

acidesa total 4,61 g/l

pH 3,20

% Vol. 14

sucres <1 g/l

SO2 T 23 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: segona setmana de setembre.

Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.


2019

44,85 €

ULL DE CICLOP

acidesa volàtil 0,47 g/l

acidesa total 5,13 g/l

pH 3,10

% Vol. 14

sucres <1 g/l

SO2 T 17 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: segona setmana de setembre.

Fermentació del most en contacte amb les pells durant 11 dies en gerra d'argila i dipòsit acer inoxidable i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.


2021

NO DISPONIBLE

ULL DE CICLOP

acidesa volàtil 0,58 g/l

acidesa total 5,07 g/l

pH 3,02

% Vol. 11,5

sucres <1 g/l

SO2 T 24 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: primera setmana de setembre.

Fermentació en gerra d'argila amb llevats propis.

Afinament en gerra d'argila durant 18 mesos.


2022

23,75 €

NINGÚ

garnatxa negra, sirà, merlot

acidesa volàtil 0,40 g/l

acidesa total 4,44 g/l

pH 3.12

% Vol. 12,5

SO2 T 54 mg/l

sucres <1 g/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals





Verema: tercera i quarta setmana d'agost.

Fermentació del most en contactes amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 6 mesos.




2022

28,70 € (75 cl)

59,80 € (150 cl)

CAMÍ DELS APÒSTOLS

acidesa volàtil 0,44 g/l

acidesa total 5,5 g/l

pH 2.89

% Vol. 13

sucres <1 g/l

SO2 T  37 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: última setmana d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells durant 9 dies en dipòsit d'acer inoxidable i gerra d'argila amb llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.

2024

NO DISPONIBLE

CAMÍ DELS APÒSTOLS

acidesa volàtil 0,44 g/l

acidesa total 4,44 g/l

pH 3.17

% Vol. 13

sucres <0,5 g/l

SO2 T  67 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: primera setmana de setembre.

Fermentació del most en contacte amb les pells durant 5 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.