VINS NEGRES
2021

33,10 €
COLL DE LA CREU
garnatxa negra, altres
acidesa volàtil 0,55 g/l
acidesa total 3,81 g/l
pH 3,32
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 43 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: final d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable durant 12 dies i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.
2019

88,60 € (150 cl)
COLL DE LA CREU
garnatxa negra, altres
acidesa volàtil 0,47 g/l
acidesa total 3,83 g/l
pH 3,36
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 20 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: final d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila durant 10 dies i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 8 mesos.
2024

NO DISPONIBLE
COLL DE LA CREU
garnatxa negra, altres
acidesa volàtil 0,30 g/l
acidesa total 3,45 g/l
pH 3,38
% Vol. 12,5
sucres <0,5 g/l
SO2 T 44 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: final d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable durant 11 dies i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.
2022

23,75 €
CIMALT
garnatxa negra
acidesa volàtil 0,26 g/l
acidesa total 3,68 g/l
pH 3.16
% Vol. 11,5
sucres <1 g/l
SO2 T 51 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: segona setmana d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells durant 12 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.
2021

28,70 €
CIMALT
garnatxa negra
acidesa volàtil 0,48 g/l
acidesa total 3,65 g/l
pH 3.27
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 35 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: finals d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells durant 12 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 8 mesos.
2018

50,60 €
ULL DE CICLOP
acidesa volàtil 0,54 g/l
acidesa total 4,61 g/l
pH 3,20
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 23 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: segona setmana de setembre.
Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.
2019

44,85 €
ULL DE CICLOP
acidesa volàtil 0,47 g/l
acidesa total 5,13 g/l
pH 3,10
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 17 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: segona setmana de setembre.
Fermentació del most en contacte amb les pells durant 11 dies en gerra d'argila i dipòsit acer inoxidable i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.
2021

NO DISPONIBLE
ULL DE CICLOP
acidesa volàtil 0,58 g/l
acidesa total 5,07 g/l
pH 3,02
% Vol. 11,5
sucres <1 g/l
SO2 T 24 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: primera setmana de setembre.
Fermentació en gerra d'argila amb llevats propis.
Afinament en gerra d'argila durant 18 mesos.
2022

23,75 €
NINGÚ
garnatxa negra, sirà, merlot
acidesa volàtil 0,40 g/l
acidesa total 4,44 g/l
pH 3.12
% Vol. 12,5
SO2 T 54 mg/l
sucres <1 g/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: tercera i quarta setmana d'agost.
Fermentació del most en contactes amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 6 mesos.
2022

28,70 € (75 cl)
59,80 € (150 cl)
CAMÍ DELS APÒSTOLS
acidesa volàtil 0,44 g/l
acidesa total 5,5 g/l
pH 2.89
% Vol. 13
sucres <1 g/l
SO2 T 37 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: última setmana d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells durant 9 dies en dipòsit d'acer inoxidable i gerra d'argila amb llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.
2024

NO DISPONIBLE
CAMÍ DELS APÒSTOLS
acidesa volàtil 0,44 g/l
acidesa total 4,44 g/l
pH 3.17
% Vol. 13
sucres <0,5 g/l
SO2 T 67 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: primera setmana de setembre.
Fermentació del most en contacte amb les pells durant 5 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.
