VINS BLANCS
2024

27,40 €
LES TRES CAPELLES
garnatxa blanca, macabeu, moscat d'Alexandria
acidesa volàtil 0,22 g/l
acidesa total 4,53 g/l
pH 3.01
% Vol. 11,5
sucres <1 g/l
SO2 T 69 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: quarta setmana d'agost.
Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable
amb llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable amb les seves mares durant 5 mesos.
2024

EXHAURIT
PEDRA D'AIGUA
malvasia
acidesa volàtil 0,18 g/l
acidesa total 5,05 g/l
pH 2.94
% Vol. 11%
sucres <1 g/l
SO2 T 85 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: quarta setmana d'agost.
Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable
Afinament en en gerra d'argila amb les seves mares durant 5 mesos.
2023
23,95 €
NA ULLANA
garnatxa blanca, macabeu, moscat d'Alexandria, picapolla, xarel·lo, malvasia
acidesa volàtil 0,29 g/l
acidesa total 5,47 g/l
pH 2,82
% Vol. 11,9
sucres <1 g/l
SO2 T 65 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: tercera setmana d'agost.
Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable.
2022

27,40 €
EL BRAM
picapolla
acidesa volàtil 0,24 g/l
acidesa total 6,14 g/l
pH 2,66
% Vol. 11
sucres <1 g/l
SO2 T 48 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
2022

27,40 €
CÒRREC
picapolla
acidesa volàtil 0,29 g/l
acidesa total 6,13 g/l
pH 2.72
% Vol. 11
sucres <1 g/l
SO2 T < 10 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
El most va fermentar amb els seus llevats durant 30 dies en contacte amb les pells del raïm en gerra d’argila.
Acabada la fermentació, la gerra es va segellar amb cera d’abella i es va obrir dos mesos després.
Un cop separades les pells, el vi va passar a dipòsit d’acer inoxidable on hi va romandre durant quatre mesos fins que es va embotellar, sense sulfits afegits, l’abril de 2023.