VINS BLANCS
Les Tres Capelles
Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà
2024

23,95 €
Fitxa tècnica
acidesa volàtil 0,22 g/l
acidesa total 4,53 g/l
pH 3.01
% Vol. 11,5
sucres <1 g/l
SO2 T 69 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: quarta setmana d'agost.
Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable
amb llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable amb les seves mares durant 5 mesos.
Pedra d'Aigua
Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà
2024

27,40 €
Fitxa tècnica
acidesa volàtil 0,18 g/l
acidesa total 5,05 g/l
pH 2.94
% Vol. 11%
sucres <1 g/l
SO2 T 85 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: quarta setmana d'agost.
Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable
Afinament en en gerra d'argila amb les seves mares durant 5 mesos.
Na Ullana
Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà
2023
23,95 €
Fitxa tècnica
acidesa volàtil 0,29 g/l
acidesa total 5,47 g/l
pH 2,82
% Vol. 11,9
sucres <1 g/l
SO2 T 65 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: tercera setmana d'agost.
Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable.
El Bram
Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà
2022

27,40 €
Fitxa tècnica
acidesa volàtil 0,24 g/l
acidesa total 6,14 g/l
pH 2,66
% Vol. 11
sucres <1 g/l
SO2 T 48 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Còrrec
Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà
2022

27,40 €
Fitxa tècnica
acidesa volàtil 0,29 g/l
acidesa total 6,13 g/l
pH 2.72
% Vol. 11
sucres <1 g/l
SO2 T < 10 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
El most va fermentar amb els seus llevats durant 30 dies en contacte amb les pells del raïm en gerra d’argila.
Acabada la fermentació, la gerra es va segellar amb cera d’abella i es va obrir dos mesos després.
Un cop separades les pells, el vi va passar a dipòsit d’acer inoxidable on hi va romandre durant quatre mesos fins que es va embotellar, sense sulfits afegits, l’abril de 2023.