VINS BLANCS

Les Tres Capelles

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2024

23,95 €

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,22 g/l

acidesa total 4,53 g/l

pH 3.01

% Vol. 11,5

sucres <1 g/l

SO2 T 69 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals



Verema: quarta setmana d'agost.

Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable

amb llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable amb les seves mares durant 5 mesos.

Pedra d'Aigua

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2024

27,40 €

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,18 g/l

acidesa total 5,05 g/l

pH 2.94

% Vol. 11%

sucres <1 g/l

SO2 T 85 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: quarta setmana d'agost.

Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable

Afinament en en gerra d'argila amb les seves mares durant 5 mesos.


Na Ullana

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2023

23,95 €

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,29 g/l

acidesa total 5,47 g/l

pH 2,82

% Vol. 11,9

sucres <1 g/l

SO2 T 65 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: tercera setmana d'agost.

Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable.

El Bram

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2022

27,40 €

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,24 g/l

acidesa total 6,14 g/l

pH 2,66

% Vol. 11

sucres <1 g/l

SO2 T 48 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals




Còrrec

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2022

27,40 €

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,29 g/l

acidesa total 6,13 g/l

pH 2.72

% Vol. 11

sucres <1 g/l

SO2 T < 10 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


El most va fermentar amb els seus llevats durant 30 dies en contacte amb les pells del raïm en gerra d’argila.

Acabada la fermentació, la gerra es va segellar amb cera d’abella i es va obrir dos mesos després.

Un cop separades les pells, el vi va passar a dipòsit d’acer inoxidable on hi va romandre durant quatre mesos fins que es va embotellar, sense sulfits afegits, l’abril de 2023.