VINS BLANCS

VINS BLANCS

Les Tres Capelles

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2022

EXHAURIT

Fitxa tècnica

garnatxa blanca, macabeu, moscatell

acidesa volàtil 0,17 g/l

acidesa total 4,90 g/l

pH 2.83

% Vol. 10,5

sucres <1 g/l

SO2 T 54 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals



Verema: segona setmana d'agost

maceració d'una part del most amb les pells durant 24 H

Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable

amb llevats propis.

Afinament en gerra d'argila i dipòsit d'acer inoxidable.

2021

EXHAURIT

Fitxa tècnica

garnatxa blanca, macabeu, moscatell

acidesa volàtil 0,22 g/l

acidesa total 4,27 g/l

pH 3,01

% Vol. 11,5

sucres <1 g/l

SO2 T 31 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals



Verema: segona setmana d'agost

maceració d'una part del most amb les pells durant 24 H

Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable

amb llevats propis.

Afinament en gerra d'argila i dipòsit d'acer inoxidable. 


Roca d'Heura

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2022

27,40

Fitxa tècnica

macabeu, xarel·lo

acidesa volàtil 0,25 g/l

acidesa total 4,53 g/l

pH 2.99

% Vol. 12

sucres <1 g/l

SO2 T 69 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals



Verema: tercera setmana d'agost

maceració d'una part del most amb les pells durant 24 H

Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable

afinament en gerra d'argila i dipòsit d'acer inoxidable amb llevats propis.

El Bram

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2022

27,40 €

Fitxa tècnica

picapolla, xarel·lo

acidesa volàtil 0,24 g/l

acidesa total 6,14 g/l

pH 2,66

% Vol. 11

sucres <1 g/l

SO2 T 48 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals




2021

34,80 €

Fitxa tècnica

macabeu, xarel·lo

acidesa volàtil 0,32 g/l

acidesa total 4,76 g/l

pH 3,02

% Vol. 12,5

sucres <1 g/l

SO2 T 42 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: tercera setmana d'agost

maceració del most amb les seves pells durant cinc dies amb remuntats diaris.

Fermentació en gerra d'argila.

Afinament en gerra d'argila i dipòsit d'acer inoxidable.


Còrrec

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2022

27,40 €

Fitxa tècnica

picapolla

acidesa volàtil 0,29 g/l

acidesa total 6,13 g/l

pH 2.72

% Vol. 11

sucres <1 g/l

SO2 T < 10 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


El most va fermentar amb els seus llevats durant 30 dies en contacte amb les pells del raïm en gerra d’argila.

Acabada la fermentació, la gerra es va segellar amb cera d’abella i es va obrir dos mesos després.

Un cop separades les pells, el vi va passar a dipòsit d’acer inoxidable on hi va romandre durant quatre mesos fins que es va embotellar, sense sulfits afegits, l’abril de 2023.

Pedra d'Aigua

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2021

EXHAURIT

Fitxa tècnica

malvasia

acidesa volàtil 0,25 g/l

acidesa total 4,56 g/l

pH 2,99

% Vol. 11,5

sucres <1 g/l

SO2 T 34 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: tercera setmana d'agost

Maceració del most amb les seves pells durant tres dies amb enfonsament del barret diari.

Fermentació en gerra d'argila.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 4 mesos.


Share by: